Rahastoi unelmiisi!

 
Rahastomerkinnät ilman merkintäpalkkiota 1.2.–31.3.2021.
Merkitse verkkopankissa

Mitäpä muuta meillä suomalaisilla olisi mielessä kuin paha päivä? Korkeintaan siihen varautuminen säästelemällä roposia sukanvarteen.

Meillä on uutisia: rahojen makuuttamisen aika on taaksejäänyttä elämää. Rahastosäästämällä laitat sukanvarteen vipinää, jolla voit tehdä unelmistasi totta. Pienikin kuukausittainen summa voi nimittäi kerryttää ajan oloon mukavan potin –pahan päivän varalle, tai vielä mieluummin hyvän.

Rahastosäästäminen on hämmästyttävän helppoa. Voit tehdä sen kotikoneeltasi tai mobiilisti. Rahastosäästämisen alkuun pääset jo 50 euron kertamerkinnällä tai jatkuvalla kuukausisäästöllä.

Kun teet uuden merkinnän POP Rahastoihin 1.2.-31.3.2021 välisenä aikana, voit tehdä sen ilman merkintäpalkkiota. Ilmainen merkintäpalkkio koskee verkkopankin, mobiilin ja konttorin kautta 31.3.2021 mennessä tehtyä merkintää.

Jos haluat kysyä lisää rahastosäästämisestä, ota yhteys omaan konttoriisi, autamme mielellämme. Kokeile myös rahastolaskuriamme. Sen avulla löydät helposti sinulle sopivat rahastot.

POP Rahasto-osuuksien merkitseminen

Merkitse POP Rahasto-osuuksia verkkopankin Sijoitukset-osiossa tai POP Mobiilin Rahastot-osiossa. Valitse haluamasi rahasto ja täytä huolellisesti pyydetyt tiedot. Varmistathan, että veloitustiliksi on valittu se käyttötili, jolta haluat, että merkintä tehdään. Vahvista lopuksi tapahtuma POP Avaimella tai omilla pankkitunnuksillasi.

Verkkopankki  Ota yhteyttä

POP Rahastoja hallinnoi Sp-Rahastoyhtiö Oy. Rahastojen historiallinen kurssikehitys ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahaston arvo voi nousta tai laskea. Rahastot eivät ole Sijoittajien korvausrahastosuojan eikä talletussuojan piirissä. Sivun sisältö ei tarkoitettu sijoitusneuvonnaksi tai suositukseksi ostaa kyseisiä rahastoja.